Tercera temporada del projecte d’horts socials i inclusius a Cervera

04/05/2017

El projecte d’horts socials a Cervera va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de treballar en la millora de la qualitat de vida de les persones participants, donant-los l’oportunitat de produir i consumir els seus propis aliments.

La participació als horts socials és una garantia en la millora de l’estat d’ànim i de l’autoestima de les persones, i es considera, doncs, com una opció terapèutica, educativa i ambiental.

En aquest moment hi ha tres horts actius en els quals participen una desena de persones, tot i que encara queden places per si algú hi està interessat i vol participar-hi, ja sigui una persona particular o alguna entitat que vulgui fer un projecte de caire social.

Hi participen tres voluntaris que, a través dels seus coneixements en el cultiu, donen eines i suport a les persones participants. Hi ha interès a fer créixer aquest equip amb persones que tinguin petites nocions de cultiu i empatia amb els participants.

Aquelles persones que vulguin conrear un hort o fer de voluntàries, us podeu posar en contacte amb la Regidoria de Serveis Socials de la Paeria (telèfon 973 530 025) o amb Càritas Interparroquial (telèfon 973 532 151), que són les entitats coordinadores i gestores del projecte.

Val a dir que aquest projecte no seria possible sense la cessió gratuïta dels horts per part de Josep Xandri, Roser Montiu i Josep Mora.
Paeria de Cervera