Torà projecta construir un hotel per a entitats

15/11/2019

L’ajuntament de Torà projecta construir un hotel d’entitats als terrenys que ara ocupa l’antic casal parroquial. El consistori va adquirir l’immoble el 2003 i actualment està greument deteriorat.

Per aquesta raó, es plantegen la construcció d’un edifici de nova planta. El cost de la primera etapa de les obres s’estima en 311.000 euros i el municipi preveu acollir-se a ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis (Puosc).

L’any 2004 hi va haver una primera proposta per convertir l’antic casal en hotel d’entitats i el 2011 n’hi va haver una altra que plantejava ubicar aquest equipament a la zona esportiva. L’alcalde, Magí Coscollola, va explicar que el projecte preveu un immoble amb baixos i tres plantes. El primer pas serà habilitar l’ús de la planta baixa i en posteriors actuacions s’adequaria la resta de l’edifici.

El consistori va presentar aquesta nova proposta durant el ple celebrat dimecres passat, en el qual també se’n va presentar una altra per millorar la xarxa d’aigües a Vallferosa i a Fontanet.

X.S. | SEGRE.COM