Torna el Mercat Romà de Iesso

11/07/2018

Guissona ja ha tret el cartell de la 22a edició del Mercat Romà de Iesso, que tindrà LUCRÈCIA, LA FI DE LA MONARQUIA, com a eix conductor de diferents activitats

El imatge de la festa, seguint la tradició, dóna a conèixer joves dissenyadors locals, en aquesta edició, el Guissonenc Albert Gómez Subarroca ha estat el creador d’un cartell que dóna protagonisme absolut a LUCRÈCIA. El mateix dissenyador també ha elaborat tots els elements promocionals de la festa: el programa de mà, banners, anuncis a premsa,… donant una imatge unitària al Mercat Romà.

Com sempre, el Mercat Romà tindrà lloc el tercer dissabte de juliol – enguany el dia 21 – i durant la setmana prèvia esdevindran els capvespres a la romana, amb activitats culturals de tarda-vespre en les que hi trobarem el sopar romà, música, teatre, cinema i dansa.

El dissabte del Mercat Romà, Guissona tornarà a recuperar el seu passat romà, els carrers de la vila faran un salt en el temps retrocedint més de dos mil anys. Parades de productes relacionats amb l’època ocuparan tot el nucli històric de la vila, i durant el dia multitud d’activitats ompliran la vila de música, dansa, legions, esclaus... Tot plegat per gaudir d’una jornada ben romana.

Enguany, és Sabors Catalans l’empresa responsable de l’organització i de la gestió de totes les activitats que es porten a terme durant el Mercat Romà, una empresa amb seu a Les Masies de Voltregà especialitzada en l’organització de fires que opera per tota la península.

Ajuntament Guissona