Torna la formació de mestres a Guissona dins del projecte L'etapa educativa 0-6

12/02/2019

Enguany comptarà amb dues sessions plenàries en les que hi participa tot el professorat

Aquest dilluns, 11 de febrer s’ha iniciat la tercera fase del projecte L’ETAPA EDUCATIVA 0-6 A GUISSONA: CONÈIXER, INTERPRETAR I PROJECTAR CANVIS PER TRANSFORMAR L’ESCOLA, un projecte promogut i finançat des de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Guissona, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn, i que es desenvolupa des del Centre d’Innovació i Formació en l’Educació de la Universitat de Vic.

Tots els centres d’educació infantil de la vila de Guissona:   la Llar d’Infants Patufet, l’Escola Ramon Faus i Esteve, l’Escola Ramon Estadella i la Fedac Guissona participen en aquest projecte que es va iniciar al curs 2016-2017 i que enguany comptarà amb dues sessions plenàries en les que hi participa tot el professorat i amb actuacions in-situ dins dels centres, on cada centre decideix en quin àmbit vol millorar: patis, racons, .... La darrera sessió serà una visita d’experiències en educació 0-6 anys a l’Escola El Roure Gros de Vic, el proper mes de maig.

L’objectiu principal del projecte és reflexionar per proposar canvis a les Llars d’infants i Parvularis de Guissona per tal de donar més coherència a l’etapa de l’educació infantil 0-6 a la població.

L’equip formador proposa uns temes o àmbits clau en el debat pedagògic contemporani i les escoles tindran un rol actiu i escolliran els temes a profunditzar per aquesta formació/assessorament segons els interessos i necessitats dels centres.

Infolleida