Trobada entre empresaris per crear un teixit empresarial a Cervera

20/02/2018

Una vintena de representats d’empreses cerverines han participat en el primer networking de la ciutat, una iniciativa per crear sinergies i retenir l’economia local

Una vintena d’empresaris de la capital de la Segarra s’han reunit en el que ha estat el primer networking de la ciutat, un punt de trobada entre empreses locals per donar-se a conèixer entre elles i compartir els seus recursos. L’objectiu de la iniciativa, promoguda des de la regidoria de promoció econòmica, és crear sinergies i un teixit empresarial a Cervera per retenir l’economia i altres recursos empresarials a la ciutat. El primer networking entre empresaris de Cervera arriba en un moment clau, on els moviments industrials estan tenint més força que mai.

Després d’una petita presentació en públic dels empresaris s’ha dut a terme la segona part de la jornada: un esmorzar informal on els assistents han intercanviat opinions, targetes de contacte i idees de negoci per dur a terme entre ells aprofitant els recursos de cada empresa.

Des de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Cervera s’impulsaran aquestes jornades com a mínim un cop a l’any, on s’espera que la participació sigui cada vegada més gran.

 

 

Albert Morales