Un mes sense llum al Parc de Bombers de Torà

10/11/2017

Des del 10 d’octubre les instal·lacions funcionen amb un grup electrogen que no permet treballar amb les millors condicions

El parc de Bombers de Torà continua sense llum i ja fa un mes que conviuen amb aquesta problemàtica. Va ser al 10 d’octubre quan Endesa va tallar el subministrament al Parc per tenir un comptador d’obres i no un de definitiu, un tràmit del que s’havia d’encarregar la Direcció General d’Emergències fent entrega de la documentació requerida. Després d’un mes funcionant amb un grup electrogen i fent front als problemes derivats d’aquesta situació, sembla que aviat es solucionarà el problema. 

Tot i així, els treballadors i el mateix cap del Parc encara no volen cantar victòria ja que temen que, malgrat haver entregat la documentació a la companyia elèctrica, encara s’hagin d’esperar unes setmanes més a que hi hagi una resolució del cas. 

Tot i portar un mes amb aquestes condicions tant precàries, l’origen del conflicte entre el Parc de Bombers i Endesa es remunta a l’abril i s’espera que finalitzi aquest mateix mes.

 

 

 

Albert Morales