Uns 200 joves de la Segarra es plantegen quin futur escollir

21/03/2018

El Paranimf de la Universitat de Cervera ha acollit la 19a edició de la Jornada d’Orientació Universitària de la Segarra amb l’objectiu de mostrar als joves de la comarca quins estudis ofereixen les universitats catalanes

La presentació de les jornades ha anat a càrrec del President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, que ha explicat als joves la importància que tenen els estudis en el seu futur. Ja sigui estudis universitaris com estudis de cicles de grau superior. A la benvinguda també ha assistit el conseller comarcal de joventut, Jordi Porta, acompanyats de l’inspector d’ensenyament a Cervera, Àngel Melgar, i l’inspectora a Guissona, Núria Sala.  

Posteriorment, ha tingut lloc la conferència a càrrec de la Conxita Domínguez, del Consell Interuniversitari de Catalunya i, paral·lelament, les diferents universitats tenien els estands informatius on els joves s’acostaven per veure els estudis que oferien, com per exemple, les universitats de Manresa, Vic, Lleida, Barcelona, entre altres.

Les universitats participants que han explicat de primera mà la seva oferta a la jornada han estat; el Campus d’Igualada, la Universitat Rovira i Virgili, l’Autonoma de Barcelopna, Manresa i Vic.

La cloenda l’han fet alumnes universitaris que han explicat la seva experiència un cop van iniciar la seva carrera universitària.

Les jornades s’organitzen des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, els instituts de la comarca i l’EAP de la Segarra.

Consell Comarcal Segarra