Valoració positiva del Parc de Nadal de Cervera

10/01/2020

La Paeria de Cervera fa una valoració molt positiva del desenvolupament de la 22a edició del Parc de Nadal, que va tenir lloc al pavelló polivalent del 27 de desembre al 4 de gener.

 

Durant els set dies d’obertura del Parc (27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 gener) hi van assistir més de 2.000 infants i joves menors de 16 anys, un centenar més que la passada edició. Les persones acompanyants i els majors de 16 no paguen entrada i, per tant, no estan comptabilitzades, cosa que augmentaria molt el nombre de visites al Parc.

 

Enguany el Parc de Nadal s’ha tornat a instal·lar a la zona esportiva, on ha ocupat el pavelló polivalent i una carpa annexa muntada a l’aparcament. Ha ofert una variada oferta lúdica i de lleure: zona d’aventura, llits elàstics, atraccions mecàniques, espai de circ, ludoteca, un joc de pistes, tallers. A més disposava d’una zona de descans, amb servei de bar.

 

La gestió de les activitats i el monitoratge ha anat a càrrec del Consell Esportiu de la Segarra.

 

Des de la Paeria de Cervera volem donar les gràcies a totes les persones que han treballat i col·laborat amb aquest espai lúdic, educatiu i de convivència per als més joves de la ciutat.

 

Infolleida