Gastronomia i moda es donen la mà aquest dissabte en un ‘gastrosarao’ al castell de Concabella

14/11/2019

L’esdeveniment té com a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte entre els pagesos, els restauradors i els consumidors

Les restes medievals del castell de Concabella són l’escenari escollit per l’agència de comunicació Red Flavors per organitzar una nova edició del seu 'gastrosarao'. En aquesta edició, que tindrà lloc el dissabte 16 de novembre a partir de les 20 hores, l’esdeveniment gastronòmic es maridarà amb una desfilada de moda dels dissenyadors del col·lectiu local ‘Vestim Segarra’.

Les activitats s’iniciaran a les 20.15 hores amb la projecció del documental 'Vestim Segarra'. A partir de les 21 hores, tindrà lloc la desfilada de moda a càrrec del col·lectiu 'Vestim Segarra' amb la participació de Gemma Oriol, Mireia Rius, Dhanak, Vint, 4 Joies & Marina Codina i la col·laboració d’Il·lusions Management. Mitja hora després s’oferirà el sopar degustació, amb la presència de 11 productors agroalimentaris lleidatans: Torrons i Mel Alemany, Torrons Fèlix, Hort del Silenci, Antiga casa Magí, Port of Dragons, Dàlit Natura, Badal Premium Qualitat, Fundació Casa Dalmases, La Moderna, Oli Cimal i Aubagueta Formatges Ecològics.

Cada productor presentarà una o diverses propostes gastronòmiques, incorporant el seu producte al sopar degustació. Amb l’entrada, que costarà 3 euros, s’inclourà una sorpresa i una beguda pels assistents. Pels menors de 12 anys, l’entrada serà gratuïta. Cada tiquet degustació pel sopar valdrà 1 € i es podrà comprar el mateix dia o bé per anticipat.

Els 'gastrosaraos'
Els 'gastrosararos', organitzats periòdicament per l’agència Red Flavors, tenen com a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte entre els pagesos, els restauradors i els consumidors. Per fer-ho possible, es porten a terme esdeveniments temàtics en entorns amb encant dins de les Terres de Lleida.

Sobre Red Flavors
Red Flavors és una agència de comunicació especialitzada en el sector agroalimentari, gastronòmic i turístic, que valora els petits productors, el territori i el talent local a través dels 'gastrosaraos'. Els gastrosaraos són esdeveniments de promoció d’aliments de petits productors amb l’afegit del descobriment i degustació del component local, incorporant un entorn de valor diferent. L’acció permet trobar nous aplicatius als productes.

Red Flavors està formada per Gemma Capell, directora de l’agència, Marta Baró, Núria Vendrell i Txell Mesalles com a projects managers.
Infolleida