La Fira de l’Ou homenatja a Núria Picas

10/06/2018

L’atleta catalana ha rebut aquest reconeixement per la seva trajectòria esportiva i la seva vinculació amb el país. El certamen ha arribat a la seva 22ena edició

La trencada de l ou de xocolata ha inaugurat oficialment la 22ena edició de la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet, enguany amb Núria Picas com a personalitat homenatjada. Picas ha rebut els ous de plata en reconeixement a la seva trajectòria esportiva i compromís amb el país, després d'haver signat prèviament el llibre d'honor a l'ajuntament de la vila.

Malgrat aquest reconeixement que el municipi fa en cada edició del certamen, la Fira de l'Ou esdevé un homenatge als centenars de productors avícoles de la Catalunya central, importants motors econòmics d'aquesta zona del país. Uns productors que han estat presents en aquesta diada obsequiant al public amb el producte estrella de la jornada i amb exposicions de diverses aus del territori.

La Fira de l'Ou 2018 s'ha complementat amb activitats per a tots els públics i un ampli mercat amb tot tipus de productors de proximitat. 

Albert Morales