Responsables del “Canalet” i d’Aigües del Segarra-Garrigues, a judici

22/05/2017

L’ex conseller d’Agricultura, Josep Mª Pelegrí ha estat citat com a testimoni ja que va interferir amb la fixació del preu de l’aigua

El jutjat de Cervera ha acollit el judici entre els responsables de la comunitat de regants de l’Alt Urgell de Tàrrega, coneguda com el Canalet, i l’empresa d’Aigües del Segarra – Garrigues, per l’impagament d’una factura d’aigua del Canalet al Segarra-Garrigues que ascendeix a més de 376.000 €. Des del Canalet es neguen a pagar aquest import ja que van pactar amb l’ex-conseller d’Agricultura Josep Maria Pelegrí un preu de 5cm/m3 durant dos anys, i Aigües del Segarra-Garrigues demana una factura de 9cm/m3. Pelegrí ha estat citat a declarar com a testimoni.

 

En sortir del judici, que s’ha allargat durant tres hores, cap de les dues parts implicades ha volgut entrar en detalls, si més no, Josep Maria Jové, president de la Comunitat de regants del Segarra-Garrigues, ha afirmat que han presentat una acta on es demostra que el preu que ha de pagar El Canalet és de 9cm/m3.

 

El judici ha quedat vist per sentència a l’espera de la resolució de la jutgessa Leire Pérez.

 

Albert Morales