Sant Ramon projecta una sessió de participació per resoldre dubtes dels veïns i veïnes en la recollida porta a porta

07/02/2019

L’alcalde, Aleix Bochaca, va explicar la importància del reciclatge a la comarca

Davant la nova implantació de la recollida selectiva a Sant Ramon el Consell Comarcal i l’Ajuntament, van organitzar una sessió de participació per tal de conèixer com funcionarà la implementació i el sistema porta a porta i, alhora, per tal que els veïns i veïnes poguessin dir la seva.

La sessió es va realitzar al Local Social i va comptar amb molta participació per part del veïnatge del municipi.

L’alcalde, Aleix Bochaca, va donar la benvinguda a la sessió i va explicar la importància del reciclatge a la comarca i com aquest sistema que s’implantarà aviat a Sant Ramon és dels sistemes que més bé funcionen per augmentar l’índex de recollida.

L’inici de la recollida selectiva tindrà lloc el cap de setmana del 15 al 17 de març on des del Consell Comarcal es donarà el cubell als veïns a través d’una parada al carrer, davant de l’Ajuntament, durant tot el cap de setmana. Per poder recollir el cubell s’ha de portar la carta rebuda prèviament a les cases on s’explica la implementació. L’horari de recollida del cubell serà els matins de 10 h a 14 h divendres, dissabte i diumenge. Mentre que a la tarda solament el dissabte de les 16 h fins a les 19 h.

 El mateix cap de setmana, concretament el dissabte 16 de març a les 19 h, es farà una sessió informativa al Local sociocultural per tal de resoldre dubtes que puguin tenir els veïns i veïnes.

Infolleida