Unes granges propicien la destitució de la representant de La Cardosa

07/05/2018

L’alcalde de Cervera assegura que les granges es van construir seguint tots els procediments legals, mentre que l’ex representant denuncia haver quedat al marge d’aquestes obres

La construcció d’aquestes granges ha propiciat la destitució de la representant del Paer en Cap de Cervera a La Cardosa per un seguit de desavinences amb l’ens municipal de la capital de la Segarra. L’ara ja destituïda Montse Gomis havia presentat nombroses queixes a l’Ajuntament de Cervera per no haver rebut cap avís sobre aquesta construcció ni dels problemes que això comportaria per aquest petit nucli agregat a Cervera. L’obertura d’una rasa per proveir d’aigua les granges o un camí recobert de pedres de gran volum per arribar al recinte són alguns dels fets denunciats per l’ex representant.

Per la seva banda Ramon Royes i altres membres de l’equip de govern de l’ajuntament de Cervera van afirmar en l’ultim Ple de la Paeria no entendre aquestes queixes ja què la construcció d’aquestes granges es va fer seguint tots els procediments legals i, afegeixen que era responsabilitat de la generalitat autoritzar-ne, o no, el seu aixecament. Lamenten també haver perdut la confiança amb l’ex representant de La Cardosa.

Marta Castellà agafa el relleu a Montse Gomis com a representant d’aquest petit nucli de la Segarra de tan sols sis habitants.

Albert Morales