25 anys de Pastorets a Cervera

27/12/2017

Més de 130 persones participen en aquest projecte que cada any organitza Grepp Teatre

El Buti i el Farra han tornat a irrompre a l’escenari del Gran Teatre de la Passió de Cervera el dia de Sant Esteve. Aquesta és la primera de les dues representacions que el Grepp Teatre fa de la tradicional obra de Ramon Turull. “Els Pastorets, Rosa de Betlem” han tornat a reunir a desenes de famílies senceres que no s’han volgut perdre el 25è aniversari d’aquesta representació teatral.

Durant aquests 25 anys han estat molts els cerverins i cerverines que han format part d’aquest projecte. Enguany són més de 130 persones les que estan implicades en “Els Pastorets” entre actors i actrius, tramoistes, tècnics, maquilladors, ajudants de vestuari, regidors i directors.

A Cervera, “Els Pastorets” són també coneguts per les garrofes, uns versos en què es fa al·lusió a les qüestions més rellevants que han tingut lloc a la ciutat durant l’any.

El Gran Teatre de la Passió tornarà a acollir el pròxim dia 1 de gener aquest espectacle dirigit per la Gemma Palà i la Teresa Miret, i que aquest any compta amb un repartiment artístic totalment renovat.

Francesc García