Arrenca una nova temporada de La Passió de Cervera amb un inici completament renovat

24/03/2019

L’equip de directors ha reestructurat les escenes dels primers 20 minuts de la representació i n’ha creat de noves

Una nova temporada de la Passió de Cervera ha arrencat aquest diumenge i ho ha fet amb importants canvis. Els més destacats es troben als primers 20 minuts de la representació, en què els directors, la Gemmà Palà, el David Mora i la Mariona Dalmases, han apostat per reestructurar les escenes i crear-ne de noves amb la finalitat de donar més dinamisme a la representació i una major importància al moment del baptisme.

Aquest any també s’han afegit més escenes de poble, i s’ha creat un nou ball en el quadre d’Herodes. A més, s’han introduït canvis tècnics en la il·luminació amb la incorporació de llums led que permeten crear nous efectes. Tot això és possible gràcies a un equip d’unes 350 persones que any rere any treballen per portar a escena un dels espectacles més aclamats de les Terres de Ponent.

La Passió de Cervera es podrà veure al Gran Teatre de la Passió els dies 31 de març, 7, 13, 19 i 27 d’abril. Aquest any, juntament amb l’entrada, també es podrà adquirir un pack turístic diari o de cap de setmana amb què es podrà conèixer a fons la capital de la Segarra.

Francesc García