Arriba a Cervera Ni oblit ni perdó el curtmetratge dirigit per Cerverí Jordi Boquet

06/03/2020

El proper dissabte 7 de març a les 22h arriba al Teatre de la Passió de Cervera el curtmetratge Ni oblit ni perdo, dirigit pel Cerverí Jordi Boquet.  El curtmetratge, un drama social basat en la història pòstuma de Guillem Agulló i protagonitzat per Raquel Ferri, Isabel Rocatti, Pep Vila i Marina Alegre arriba a la ciutat de Cervera, lloc on es va rodar.

València, any 2003.
La Betlem torna a casa per passar uns dies amb la seva família al poble que l’ha vist créixer. Però aquest poble amaga un caràcter trist que, per més que ella vulgui evitar, sempre acaba retornant per recordar-li que hi ha coses que mai es podran oblidar. I que tampoc es podran perdonar. “Ni oblit, ni perdó” és la història real d’una família que lluita per mantenir intacta la memòria d’un fill mort en mans del feixisme. Però… Val la pena seguir lluitant per un conflicte polític que no es resoldrà mai? I a preu de què?

L’acte de presentació anirà acompanyat per Sergi Moreno, productor de La mort de Guillem, Raquel Ferri i Marina Alegre, actrius del curt, Anna Moragriega, productora del curt i Jordi Boquet, director. Organitza: Paeria de Cervera i Circuit Urgellenc.
Infolleida