Blaumut roda videoclip al Gran Teatre de la Passió

07/09/2017

S’inspira en el quadre “The Singing Butler” del pintor contemporani Jack Vettriano. S’han utilitzat 3 tones d’arena i veurà la llum a mitjans d’aquest mes

El gran teatre de la passió serà l’escenari del nou videoclip de Blaumut “Vint-i-un botons”, cançó inclosa en l’àlbum “Equilibri”. El videoclip s’inspira en el quadre del pintor contemporani Jack Vettriano “The Singing Butler”, en el que hi apareixen quatre personatges en una platja, i que ara els membres d’aquest quintet català posaran en moviment. Els cerverins Pep Oriol i Alba Cuñé són, respectivament, el director i la directora d’art d’aquest vídeo, produït per Magical Media i on s’han utilitzat fins a tres tones d’arena per simular la platja. 

L’elecció del Gran Teatre de la Passió per al rodatge del videoclip es deu al vincle que hi ha entre el grup i la capital de la Segarra a través del bateria Manel Pedrós, cerverí de tota la vida. Amb l’escenificació del mar i la platja en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, els membres de Blaumut han fet una mica més real la llegenda del port de mar de Cervera. 

El videoclip de “Vint-i-un botons” veurà la llum aquest mateix mes de setembre i serà el segon clip de l’àlbum “Equilibri”. Blaumut ha finalitzat fa només uns dies les actuacions d’estiu i ara començaran gires en teatres i auditoris, com la del proper 29 de setembre a l’Auditori de Lleida.  

Albert Morales