Cervera apropa el piano de cua als seus ciutadans

04/05/2018

Una nova edició del Concurs Maria Canals habilita dos d’aquests instruments a la capital de la Segarra per donar-lo a conèixer als més petits i oferir un ampli ventall d’audicions

Una vegada més el public segarrenc s’ha apropat a l’univers del piano de cua amb una nova edició del Concurs Maria Canals. Al llarg de tota la jornada Cervera comptarà amb dos exemplars d’aquest instrument que estran a la Plaça Major, a la Plaça Joan Salat i al Carrer General Güell i on els assistents gaudiran de tot tipus d’audicions i espectacles. El programa d’actes del matí s’ha reservat als alumnes dels centres docents de la Segarra, amb una xifra rècord de participació de 1,200 joves i infants. Veure, tocar i escoltar el piano de cua han estat els atractius per apropar la música a aquest sector de la població.

La companyia de teatre Campi qui Pugui acompanyada del cap d’estudis del conservatori de piano de Cervera, Santi Riu, ha dut a terme un dels actes centrals de la jornada matinal com ha estat la representació de l’espectacle «La cançó més bonica del món». Una actuació que, com cada any, pretén estimular la vesant creativa dels més petits de la comarca.

El actes del Maria Canals a Cervera s’allargaran fins a quarts de nou del vespre amb audicions d’alumnes del conservatori i un recital del músic Ignasi Cambra.

Albert Morales