Cervera, Capital de la Cultura Catalana 2019, presenta la seva programació

10/01/2019

En l'acte s'han presentat prop de 200 accions interdisciplinàries repartides en més de 25 escenaris i amb la participació de més de 260 artistes i creadors

Cervera ha acollit aquest dijous la presentació de la programació de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, que té com a objectiu contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalana, incrementar la cohesió cultural dels seus territoris i promocionar la ciutat de Cervera. En l'acte s'han presentat prop de 200 accions interdisciplinàries repartides en més de 25 escenaris i amb la participació de més de 260 artistes i creadors. El paer en cap, Ramon Royes destaca la importància de l'esdeveniment per la ciutat de Cervera.

Cervera agafa el relleu de Manresa com a Capital de la Cultura Catalana i els actes s'iniciaran el proper 19 de gener amb l'espectacle inaugural 'MEM' al Teatre de la Passió, un muntatge de producció pròpia que parla a través del teatre, la dansa, la música i les arts visuals de la cultura des d'un vessant polièdric.

La presentació dels actes ha acabat amb l'actuació de 'La terrasseta de Preixens' un grup de música que ha interpretat la cançó Surt el sol, que esdevindrà l'himne de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.
Marc Mora