Cervera inaugura una exposició fotogràfica amb el campanar com a element de creació artística

23/10/2019

L'autor cerverí, Ramon Aldomà, utilitza un dels emblemes paisatgístics de Cervera per reflectir espais, racons i activitats culturals de la capital de la Segarra

Una mostra fotogràfica amb el campanar com a element protagonista. Aquesta és la proposta de Cervera Capital de la Cultura 2019 per aquesta setmana. El divendres 25 d’octubre a les 19.30 hores, l’església del Sant Joan Degollat acull la inauguració de la mostra ‘El campanar, retrats i paisatges. Fotografies de Ramon Aldomà’. L’exposició, que es podrà veure fins a l’1 de desembre, ofereix una sèrie d’imatges on el campanar actua com a pretext per reflectir espais, racons i activitats culturals de la capital de la Segarra.
 
A partir d’aquest protagonisme, el campanar, un dels emblemes paisatgístics de Cervera, esdevé un element de creació artística a través de les fotografies. Així, l’art i la fotografia acaben al servei de l’element patrimonial. Aquesta combinació és possible gràcies a l’autor, Ramon Aldomà, nascut al carrer Santa Maria nº10 de Cervera, just sota l’ombra del campanar.
 

Informació d’interès: 

Exposició 'El campanar, retrats i paisatges. Fotografies de Ramon Aldomà'
Inauguració divendres, 25 d’octubre, a les 19.30 hores
Església de Sant Joan Degollat
Dates: del 25 d'octubre a l'1 de desembre
 
 

Altres exposicions vigents a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

Exposició de Pintures de Bruixes, Diables i altres Espècies
De Mariona Millà
Museu de Cervera
Fins al 10/11

Prop de Hollywood
La Farinera
Fins al 24/11

 
Artesans del Barroc. Cervera i l'art del seu temps
Antiga Biblioteca de la Universitat
Fins al 12/04
 

Infolleida