Cervera ofereix dues exposicions en el marc de l’Isagoge

18/09/2018

Per una banda, l’Associació de Salut Mental Ondara-Sió, explica quines dualitats pateixen els seus usuaris i, per l’altra, el grup de percussió Bandtokdes, repassen els seus 15 anys d’existència

Cervera es troba de ple en la setmana cultural de l’Isagoge, prèvia a la festa major de la ciutat, que es celebrarà el proper cap de setmana. Entre el programa d’actes d’aquest dies destaquen dues exposicions gratuïtes i visitables al llarg de tota la setmana. Una d’elles, ubicada en una de les sales del Gran Teatre de la Passió, va a càrrec de l’Associació de Salut Mental Ondara – Sió i en ella s’apropa al visitant als problemes i sentiments dels qui pateixen alguna d’aquestes malalties. Eva Rauret, usuària de l’entitat, ha estat l’encarregada de plasmar les dualitats que l’han acompanyat al llarg de la seva vida, a través d’un ampli repertori de textos i imatges.

A l’Església de Sant Joan les protagonistes són les noies del grup de percussió Bandtokades, que enguany celebren el seu 15é aniversari i que amb aquesta exposició retrospectiva es repassa l’evolució i els moments més destacats de la història del grup. Les imatges i la col·lecció d’atrezzos dels espectacles del divendres d’aquelarre són els grans atractius d’aquesta mostra.

Al llarg d’aquesta setmana les exposicions de Cervera es complementen amb tallers infantils concerts de petit format i espectacles culturals que divendres dia 21, donaran pas a la Festa Major de la ciutat.

Albert Morales