Cervera se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

13/09/2019

Entre el 14 i el 20 de setembre tindran lloc diverses activitats per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables

La Paeria de Cervera s’ha afegit un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat amb un programa d'activitats organitzades conjuntament amb el CAP de Cervera, la Penya Ciclista i el Centre Excursionista de la Segarra, entre els dies 14 i el 20 de setembre.

La primera activitat serà una pedalada popular i tindrà lloc dissabte 14 de setembre, amb sortida a les 10.00h des del pavelló polivalent. Es farà la ruta dels miradors de Cervera, uns 8 quilòmetres de traçat molt planer.

El proper dimarts 17, a les 8.00h, es farà una caminada del Cicle “Salut i amistat”, amb sortida de la plaça Joan Salat. Dimecres 18 es reprèn el Cicle “Camina i fes salut”, amb una caminada d’una hora de durada, que s’iniciarà a les 19.30 hores a la plaça Santa Anna. Per últim, el divendres 20 es promourà que tots els infants vagin a l'escola a peu o en bicicleta. 

La Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric per millorar la salut de les persones i el medi ambient. Se celebra a tot Catalunya del 16 al 22 de setembre.

Cal recordar que Cervera disposa d’un Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible, que es va presentar a la ciutadania el passat 30 de maig. El va impulsar la Taula de Mobilitat de Cervera, i preveu mesures com la millora de l’accessibilitat als barris, els centres escolars i equipaments o la implantació de carrils bici.

Infolleida