Cervera Vila del Llibre es consolida amb èxit, amb la participació de 38 editorials

22/10/2017

La capital de la Segarra estrena la segona iniciativa permanent de Vila del Llibre, un espai dedicat als llibres centenaris

El carrer Major de Cervera s’ha convertit aquest cap de setmana en el centre neuràlgic dels llibres i la literatura amb la celebració de la 2a edició de la Vila del Llibre, un certamen que enguany ha aplegat a un total de 38 editorials, i que com asseguren des de la Paeria, ja s’ha consolidat dins del calendari de fires cerverí. El certamen manté la vocació de seguir-se fent el tercer cap de setmana d’octubre, amb l’al·licient de dinamitzar el carrer Major de la capital de la Segarra.

Coincidint amb el certamen, s’ha estrenat un nou espai dedicat als llibres centenaris, la Llibreria Salí. Es tracta de la segona iniciativa permanent com a Vila del Llibre, després de l’èxit de l’obertura d’ Els Encants del Llibre, ja fa un any.

Cervera Vila del Llibre 2017 ha tingut com a fil conductor les llibreries i la figura del llibreter, entès com una persona que en molts casos acaba fent de psicòleg, el què les editorials han valorat de manera positiva.

El certamen s’ha completat amb un ample programa d’activitats relacionades amb la lectura, com ara conta-contes, presentacions de llibres, o taules rodones amb prestigiosos escriptors.

Francesc García