Cervera Vila del Llibre homenatja a Pedrolo

20/10/2018

La tercera edició del certamen compta amb quaranta cases editorials i amb un ampli programa d’actes on hi conflueixen música, literatura i activitats per a tots els públics

El carrer major de Cervera es transforma al llarg del cap de setmana en el centre neuràlgic de la literatura, amb la celebració de la tercera edició de Vila del Llibre. El certamen compta enguany amb la xifra rècord de quaranta cases editorials i amb un programa d’actes on hi conflueixen tallers, xerrades i activitats per a tots els públics. La temàtica d’aquesta nova edició de la Fira recau sobre Manuel de Pedrolo, un dels escriptors més polifacètics de les lletres catalanes i del que enguany es celebren cent anys del seu naixement.

Com a novetat destacada, Cervera Vila del Llibre compta amb dos nous espais com són la Casa Razquin, lloc de residència de la Família Pedrolo fins al S.XIX, i l’Espai República, un punt de trobada dedicat a la literatura generada al voltant del procés independentista.

Al llarg del cap de setmana seran molts els escriptors que passaran per la capital de la Segarra a fer xerrades i presentacions literàries, com la que ha fet Pilarín Bayés amb la seva biografia il·lustrada.

Aquesta edició de Cervera Vila del Llibre, donarà també un fort protagonisme a la música, amb audicions de petit format i grans actuacions com la que presidirà Cesc Freixas a l’Església de Sant Domènec o la que ha inaugurat la Fira a càrrec de les Banda Municipal de Teià i la de Sarrià.

Albert Morales