Comença el Festival de Pasqua de Cervera

22/03/2018

La Barcelona Gospel Messengers han estat els encarregats de donar la benvinguda a l’edició d’enguany. Ho han fet amb un concert festiu i dinàmic on hi han pres part un miler d’alumnes de la comarca

El Gran Teatre de la Passió ha acollit la primera actuació del Festival de Pasqua de Cervera. Ho ha fet amb el tradicional concert per a públic infantil, on hi hi han pres part un miler d’alumnes de les escoles de la Segarra. La Barcelona Gospel Messengers han estat els encarregats de donar la benvinguda a la vuitena edició del Festival amb una actuació que ha fet vibrar als espectadors. Una música directa i festiva i la interacció entre alumnat i coral han estat els grans atractius d’aquesta actuació.

Des de la direcció del Festival s’ha apostat per la Barcelona Gospel Messenger ja que ha reintroduït el gospel a Catalunya i ha revolucionat els estatuts del món coral català. El seu aire festiu i dinàmic encaixa a la perfecció amb el jove public assistent i s’espera que aquesta interacció continuï present en la resta de concerts del Festival.

La vuitena edició del Festival de Pasqua de Cervera compta amb un total de 12 concerts, 7 dels quals seran estrenes absolutes. Les actuacions es duran a terme en sis espais diferents de la capital de la Segarra i hi prendran part un total de 200 músics que oferiran més de 1,000 minuts de música en directe.

Albert Morales