Comencen els assajos de ‘Lo Paper’ amb més d’un centenar d’actors i actrius de Cervera

27/11/2019

L’obra, que es representa el 30 de novembre al Gran Teatre de la Passió, converteix en una barreja de teatre, cabaret i música en directe els fets més destacats de la història de la capital de la Segarra

El Gran Teatre de la Passió de Cervera acull al llarg de tota la setmana a partir de les 20.00 h els assajos de ‘Lo Paper’, l’espectacle teatral que es escenificaran el proper dissabte dia 30 de novembre un centenar d’actors i actrius de Cervera.
 
L’obra, que es representa dissabte a les 22.00 h al Gran Teatre, és un homenatge de la família artística cerverina a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Així, a la representació s’explicaran els fets més significatius de la història de la capital de la Segarra. Per fer-ho, s’utilitzarà el teatre, el cabaret, els espectacles de varietés, la música en directe i una barreja de formats i escenes dramatitzades.
 
‘Lo Paper’, dirigit per Pep Oriol, que ha fet el guió i la dramatúrgia i està estructurat en episodis, cadascun dels quals està dirigit per un director: Gemma Palà, Teresa Miret, Jon Arrizabalaga, David Mora, Pere Martí, Pol Bosch, Anna Llort, Celi Garcia i Pere Camps. Entre cadascun dels episodis, que barregen gèneres teatrals, hi haurà actuacions musicals, sota la direcció de Xesco Grau amb escenografia d’Alba Cuñé i producció d’Anna Llort.
 
Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al Museu de Cervera (c. Major 115) o dues hores abans de l’espectacle al Gran Teatre de la Passió. També es podran reservar al correu electronic [email protected] Preu: 5 euros (menors de 18 anys, 3 €).
Infolleida