Concert de Nadal del Conservatori de Cervera

19/12/2017

El proper divendres 22 i a les 7 de la tarda tindrà lloc al Gran Teatre de Cervera el tradicional concert de Nadal del Conservatori.

Es podran escoltar des de les formacions instrumentals: Grup de Saxos, Grup de Percussió -sota la direcció d'Aleydis Serra-, Grup de Guitarres -sota la direcció de Xavier Gómez i amb l'obra Mediterráneo de Serrat-, Grup d'Acordions -sota la direcció de Sònia Peiró-, Grup de Vent de Nivell elemental i el Grup de Violoncels amb l'obra Sant Martí del Canigó de Pau Casals i sota la direcció de Laia Puig i Xavier Roig.

Les formacions més grans també hi tindran cabuda: l'Orquestra Britten i la Banda. Però també els diversos grups de cant coral. Des dels més petits -amb obres com Oh tió, el gran tió amb música de Dàmaris Gelabert, Que el Nadal s'allargui tot l'any o el tradicional El cant dels ocells, passant pel tot el nivell elemental, i el grau professional amb obres prou conegudes com My way o l'Hallelujah de Leonard Cohen. Aquests grups estaran dirigits enguany per Cristina Ruíz.

Serà una manera ben clara de mostrar la feina d'aquest primer trimestre i a la vegada desitjar unes bones festes.

Infolleida