'Contes a la Catxipanda' inicia avui el projecte 'Segamots', el festival de contes de Cervera Capital de la Cultura Catalana

15/02/2019

Es tracta del projecte de lectura que s’emmarca en els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

L’escola Jaume Balmes ha acollit avui la primera sessió de ‘Contes a la Catxipanda’ a càrrec de la narradora Patricia McGill. Es tracta del projecte de lectura que s’emmarca en els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, una marató de contes que dóna el tret de sortida al festival de contes ‘Segamots’, que tindrà lloc al mes de setembre.

El projecte continuarà a partir del pròxim dilluns 18 de febrer a la mateixa escola Jaume Balmes i a l’Escola Les Savines. A partir del 27 de febrer,  ‘Contes a la Catxipanda’ tindrà lloc a l’Escola Mossèn Josep Arques. Les sessions de contes estaran conduïdes pels narradors Patricia McGill, Mon Mas, Carles Alcoy i Lídia Clua.

Marató de contes al setembre

‘Contes a la Catxipanda’ és un projecte de lectura que es vincula amb la concepció de la narració com un art, vinculat a la idea d’interculturalitat que reivindica Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

La última fase de la iniciativa serà la marató de contes ‘Segamots’, que se celebrarà al setembre i on es faran contes per adults, xerrades i contes musicats. Els actes seran gratuïts i estaran oberts al públic general.

Infolleida