CRUMA i REMOU impulsen SPASA, un nou curs intensiu d’arts de carrer amb companyies internacionals

12/04/2021

El curs tindrà lloc entre Cervera i Tàrrega des del 28 d’agost fins al 12 de setembre

SPASA (Escola d’estiu d’arts de carrer, per les seves sigles en anglès) és una formació intensiva que aprofita dos esdeveniments escènics importants que tenen lloc a la província de Lleida en un curt període de temps, l’Aquelarre de Cervera i FiraTàrrega, per impartir tallers entre les dues dates assenyalades.

La matèria d'aquests cursos intensius és la creació a l'espai públic, i serà impartit per quatre companyies/artistes. En la primera edició, les companyies participants seran Goro Osojnik (Eslovènia), Theatre Fragile (Alemanya), Kamchatka (Catalunya) i Willi Dorner (Àustria). Totes elles han estat reconegudes internacionalment i tenen llenguatges i maneres de treballar diferents que permetran als participants conèixer diferents tècniques de treball en aquest àmbit.

A més a més, SPASA compta amb la col·laboració de FiraTàrrega i les entitats organitzadores de l’Aquelarre. En ambdós esdeveniments, els participants gaudiran d’activitats exclusives que els permetin conèixer com funciona per dintre l’organització de les dues cites.

El curs serà impartit íntegrament en anglès i està especialment dirigit a professionals i estudiants d’arts escèniques (majors d’edat) que vulguin aprofundir en les tècniques de
creació i exhibició d’arts de carrer.

Les entitats organitzadores són CRUMA Taller d’Arts Escèniques de Tàrrega i REMOU Arts en Moviment de la Segarra.
InfoLleida