El bar de l'Ateneu de Guissona a punt d'obrir les portes de nou

21/12/2018

L' entitat de l'Ateneu serà l'encarregada de l'explotació de la cafeteria-restaurant i el consistori gestionarà la resta de l'edifici.

Després de deu anys en obres, el bar de l'Ateneu de Guissona preveu obrir de nou les portes el proper mes de gener. L'edifici que ha albergat l'Ateneu des de l'any 1923 va ser parcialment cedit el 2007 pels socis a l'Ajuntament de Guissona, el qual s'ha encarregat d'aixecar-lo de nou i habilitar-lo per a úsos socials i culturals de la vila. En aquest moments, s'està executant la última fase de les obres, fet que probablement permetrà que pugui entrar en funcionament a la primavera del 2019.

L' entitat de l'Ateneu serà l'encarregada de l'explotació de la cafeteria-restaurant i el consistori gestionarà la resta de l'edifici format per una gran sala d'actes a la planta baixa, una terrassa en la part superior i diverses sales de petit i mitjà format.

Des de la seva fundació L'Ateneu de Guissona ha apostat per ser un espai on dinamitzar social i culturalment la vila i el 2010 va ser declarat bé cultural d'interès local.

Marc Mora