El concert al túnel de l’autovia homenatja a Guinovart

01/07/2018

El certamen arribava a la seva desena edició i va oferir els musicals del compositor català i el seu Te Deum

El concert al túnel de sota l’autovia A-2 de Cervera va arribar a la seva desena edició i ho va fer amb una privilegiada i sofisticada aposta musical. Enguany aquesta cita cultural, dirigida pel cerverí Xavier Puig, va homenatjar al músic i compositor Albert Guinovart, oferint un recorregut per alguns dels seus musicals, com Mar i Cel, Flor de Nit o Gaudí. El plat fort però, fou el seu Te Deum, una recent composició que barreja l’estil sacre de Leonard Berstein i la influència francesa de Poulenc i Fauré.

Marta Mathéu, Soprano, Toni Viñals, Tenor, la coral Ginesta de Cervera, el Cor PAX de Sabadell, l'organista Marc Castellà i el percussionista Ramon Torramilans foren els altres artífex del concert. Una celebració que malgrat estigui totalment arrelada al calendari segarrenc, es va iniciar com un experiment musical ple de dubtes de cara al seu futur.

Cinc-centes persones van gaudir de la desena edició d’aquest peculiar i atrevit concert que s’ha estat coent des del mes de gener i que tanca amb un nou èxit d'assistència i molt bones sensacions.

 

Albert Morales