El Festival de Pasqua de Cervera arrenca amb una obra del compositor cerverí Jordi Castellà

11/04/2019

La novena edició del festival comptarà amb 14 concerts corresponents a 10 produccions amb gran diversitat d’estils

La cantata “L’espill encantat” ha donat el tret de sortida al 9è Festival de Pasqua de Cervera. Més 800 alumnes de 14 centres escolars de la Segarra han omplert el Gran Teatre de la Passió per gaudir d’aquesta composició del músic cerverí Jordi Castellà, amb lletra i guió de Montse Pont. La peça s’inspira en el “Quadren de música” de l’escriptor cerverí Jaume Ferran, i en ella hi participen els alumnes i professors del Conservatori de la capital segarrenca.

Aquesta proposta, que es podrà veure de nou divendres a les 20.30h, no serà l’únic plat fort del 9è Festival de Pasqua, ja que el dijous 18 d’abril també es presentarà “660 anys”, una obra de Salvador Brotons que celebra la Capitalitat de la Cultura Catalana de Cervera 2019. El públic del festival també podrà gaudir d’una programació que aposta per la combinació del talent nacional i local i per la diversitat d’estils.

El Festival de Pasqua de Cervera s’allargarà fins al pròxim 21 d’abril i acollirà 14 concerts corresponents a 10 produccions. En els darrers anys, aquesta cita s’ha convertit en un referent del sector de la música clàssica a Catalunya.

Francesc García