El grup cerverí Sound de Secà estrena nou espectacle a FiraTàrrega

05/09/2019

"Possê" és el segon muntatge que la companyia presenta al certamen d'arts de carrer

Els dies 6, 7 i 8 de setembre Sound de Secà presenta “Possê”, un nou espectacle itinerant de carrer. El grup de percussió de Cervera repeteix per segon cop a FiraTàrrega, després de l’estrena d’Emoriô en l’edició del 2017.

“Possê” trenca amb la dinàmica musical i estètica del grup i el moviment pren protagonisme. La percussió és tractada com una eina de comunicació i, al llarg de tota la peça, es reivindica el carrer com un espai de trobada, a través del joc i el fet de compartir. L’espectacle parla de comunitat, de connectar i sumar amb el públic, immersos en una atmòsfera d’optimisme i energia positiva.

Aquest muntatge s’engloba dins del projecte Suport a la Creació, que FiraTàrrega ofereix a les companyies per tal d’acompanyar-les en la creació de nous espectacles.

L’estrena coincideix amb el 10è aniversari de Sound de Secà i compta amb vuit músics de la companyia, sota la direcció de Genís Farran. L’espectacle també ha comptat amb el suport del músic Carlos Montfort i l’actriu i ballarina Maria Salarich.

Infolleida