El Mascle Cabró i la Bruixa protagonitzen el cartell de l’Aquelarre 2021

26/08/2021

És obra del dissenyador gràfic cerverí Roger Farré

El cerverí Roger Farré ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell de l’Aquelarre 2021, que compta amb el Mascle Cabró i la Bruixa com a elements més destacats. Els dos personatges apareixen cara a cara sobre les flames, amb una mascareta i amb una forca dels diables darrere de cada un d’ells.

En unes declaracions que recull la Paeria de Cervera, Farré destaca que ha volgut plasmar un retrat dels dos personatges principals de la festa, mirant-se directament, perquè “un no pot existir sense l’altre”. “Es necessiten i nosaltres els necessitem per poder seguir gaudint de l’Aquelarre any rere any”, afegeix.

A més del cartell il·lustratiu de l’Aquelarre, Roger Farré també ha dissenyat el programa oficial d’actes, que inclou les activitats del dijous 26 al diumenge 29 d’agost. Farré també fou el dissenyador de la proposta “El Caganer Amagat”, elements de la cultura popular cerverina il·lustrats com a caganers que s’havien de trobar als comerços de la ciutat durant les passades festes de Nadal.

La Segarra TV / Foto: Ajuntament de Cervera