Els Bombollers de Cervera preparen una gran festa pels seus 20 anys

20/10/2017

Al llarg del dia duran a terme un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. El plat fort serà a les 18:30 al Gran Teatre

Aquest dissabte, una de les colles cerverines amb més història i recorregut omplirà els carrers de música i festa. I es que els Bombollers de Cervera celebren vint anys des de la seva creació i, amb aquest motiu han preparat una gran festa que es succeirà al llarg del dia amb múltiples activitats per a tots els públics. Els actes arrencaran de bon matí  amb un esmorzar, una masterclass i una cercavila dirigit als joves de la ciutat. 

El plat fort de la jornada arribarà a les 18:30 de la tarda amb un espectacle teatromusical al Gran Teatre de la Passió. Una actuació en la que els Bombollers porten molt temps treballant i on faran deu números des de diferents perspectives de la percussió. 

Per acabar la festa del 20 anys dels Bombollers, els patis de la Universitat acolliran concerts fins a les 6 del matí, amb les actuacions de Lasta Sanco, Karaokes Band, The Pink Goats i un punxa discos.

Albert Morales