Els Margeners de Guissona celebren la seva XII diada

22/10/2018

Els de Guissona van aixecar un 3 de 7 per sota, una formació que feia tres anys que no feien. Els castellers d’Andorra i d’Igualada van ser les colles convidades a la diada

El passat dissabte dia 20 els Margeners de Guissona van celebrar la seva diada castellera, una de les cites més esperades per la colla, si no és la que més, que suposa l’última actuació de la temporada. Els de Guissona van aixecar un 3 de 7, un 4 de 7 i es van atrevir també amb un 3 de 7 per sota una formació que feia 3 anys que no feien i que va escenificar el bon moment de forma pel que passa la colla castellera de la Segarra.

Els Moixiganguers d’Igualada i els Castells d’Andorra, van ser les colles convidades a la diada Margenera, dues entitats amb una forta amistat amb els guissonencs. Els de l’Anoia van aixecar un 4 de 8 i dos castells de 7 i els del principat un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un 4 de 6.

La XII Diada dels Margeners de Guissona es va complementar amb una cercavila on hi van participar nou entitats d’arreu del territori i amb una nit de concerts al local d’assaig de la colla castellera.

Albert Morales