Els Margeners de Guissona participen en la Diada de L'Arboç

02/10/2019

S'ha realitzat aquest cap de setmana en aquesta localitat del Baix Penedès en homenatge al casteller local, Ramon Rovira


Els Margeners de Guissona han viatjat aquest passat cap de setmana fins a l'Arboç (Baix Penedès) per participar en la Diada del Record organitzada pels Minyons de L'Arboç en homenatge al seu casteller Ramon Rovira. L'esdeveniment, que va ser l'antepenúltim desplaçament de la colla de la Segarra, també va comptar amb la presència dels Castellers d'Altafulla.

La Diada es va iniciar amb els tradicionals pilars d'entrada, que van ser tres pilars de quatre, un per cada una de les formacions presents a la Plaça de la Vila. Els guissonencs van encetar la seva actuació amb un tres de sis amb agulla molt estàtic, continuaren amb una torre de sis sense èxit i va prosseguir amb un tres de sis aixecat per sota impecable. Així mateix, a la quarta ronda, els de la camisa marró presentaren el tres de sis margener. Per tancar la jornada, les colles van realitzar els pilars finals, on els lleidatans van realitzar un pilar de quatre.

Els Margeners de Guissona, en la recta final de la temporada, faran l'ultima actuació fora de
casa el proper dissabte dia 5 i finalitzaran el curs d'enguany en la seva Diada, el proper dissabte dia
12 d’octubre, on esperen completar i maximitzar la feina feta enguany.
Infolleida