Els tabús i l’autocensura al descobert en l’espectacle que Bandtokades prepara per l’Aquelarre

10/08/2018

El muntatge compta amb un fort component feminista i està dirigit per Jon Arrizabalaga

“Off o els plaers culpables” és el títol de l’espectacle que Bandtokades presentarà el divendres d’Aquelarre. El grup de percussió femení i el director artístic Jon Arrizabalaga treballen en un muntatge que s’endinsa en els tabús i l’autocensura i parla dels actes més viscerals que es poden realitzar per tal de generar plaer, i de quin és el límit de plaer i culpa en qualsevol d’aquests actes.

Com tots els muntatges de Bandtokades, “Off o els plaers culpables” té l’objectiu d’empoderar la dona. En aquest sentit, la figura femenina és la que més presència té en tot l’espectacle i és la que demostra que no necessita cap ajuda masculina per superar tot allò que se li posi davant.

El grup va començar a assajar el passat mes de juliol, i és que com asseguren, preparar una proposta per l’Aquelarre de Cervera suposa molt temps i dedicació. Aquest any, a més, Bandtokades es vol superar i crear un muntatge més visual que mai amb què vol desmitificar els contes de fades i bruixes i crear un infern que sorprengui i trenqui amb tot el què s’ha vist fins ara en els seus espectacles.

Francesc García