“En Clau Femenina” a l’espai Grau Pujol, fins el 31 d’agost

01/08/2017

L’exposició de l’escultora Roser Sàrries esdevé un homenatge a les dones de la Segarra i a les dificultats amb les que han topat al llarg dels anys

Fins el 31 d’agost l’espai Grau Pujol de Guissona acull l’exposició “En Clau Femenina”, un treball de l’escultora d’Hostafrancs Roser Sàrries, on a través de set escultures i de quadres gravats, es ret homenatge a la dona de la Segarra. Una dona forta que en molts casos ha esdevingut el motor de la família i que s’ha hagut d’imposar al clima sec i àrid de la comarca. 

“En Clau Femenina” combina diferents materials i textures, tant en els gravats, estampats damunt de CDs, com en les escultures, on hi conflueixen la pedra i el fang amb cobertures de bronze. Tot i que de moment Sàrries treballa amb el cos de la dona i amb l’escultura figurativa, en un futur no descarta fer escultura abstracta. 

L’espai Grau Pujol es va inaugurar al 2015 als baixos de la casa de l’artista Josep Maria Grau Pujol, un edifici gòtic on l’activista cultural de Guissona exposava les seves creacions i on ara ho fan altres artistes del territori.

Albert Morales