Entrades a la venda per a ‘Moments Màgics Espais Únics'

25/02/2019

La primera edició proposa nou activitats diferents durant el cap de setmana del 8 al 10 de març en set ubicacions

Avui a partir de les 19 hores es posen a la venda les entrades pel ‘MMEU’ Moments Màgics Espais Únics, el repertori artístic de Cervera Capital Cultura Catalana 2019 a set espais singulars de la ciutat. La primera edició de Moments Màgics Espais Únics (MMEU), anomenada ‘Sota Teulada’, proposa nou activitats diferents durant el cap de setmana del 8 al 10 de març en set ubicacions com el carreró de les Bruixes, Cal Corominas, la Biblioteca de la Universitat, la cuina de la Casa Duran i Sanpere, el Paranimf de la Universitat, l’Arxiu Comarcal de la Segarra i La Farinera. Durant aquests tres dies, a Cervera es veuran els espectacles de Mazoni, Sol Picó, Beth Rodergas, ‘Les Veus Silents de la Passió Medieval’ i tastos gastronòmics, entre altres.

El ‘MMEU’ ofereix accions artístiques de petit format i poca durada, on la música, el teatre, la dansa, la poesia, l’art urbà o la gastronomia serviran perquè els espectadors descobreixin espais i racons de Cervera. El projecte preveu dues edicions, ‘Sota Teulada’, i a ‘Cel Obert’, que se celebrarà al mes de juliol.
 

Assajos de la companyia de Sol Picó

Els actes previs al MMEU ja han començat aquest cap de setmana, en el qual una quinzena d’alumnes de l’escola de dansa Montse Esteve de Guissona i DAS Dance Arts Studios de Cervera han assajat amb els ballarins de la companyia de dansa Sol Picó. L’artista alacantina actuarà a la capital de la Segarra el dissabte 9 de març.

Infolleida