Espais emblemàtics de Guissona s'omplen de dansa

03/06/2021

Amb alumnes d'ESO i Batxillerat de l'escola Montse Esteve

L'escola de dansa Montse Esteve de Guissonava omplir d'aquesta disciplina artística cinc espais emblemàtics de Guissona el passat cap de setmana per la gravació d'uns vídeos coreogràfics de dansa contemporània i  urbana. Els protagonistes van ser els alumnes dels grups d'ESO i Batxillerat de l'escola.

Per a la realització i producció d'aquest projecte, l'escola va contactar a la productora de comunicació audiovisual MCB, del fotògraf Marc Castellà, juntament amb Marc Llorens, pilot de drons especialitzat en fotografia.

Els espais escollits van ser: la plaça Major, la Font i safareigs de la vila, el Parc Arqueològic i el Museu, la Font de l'Estany i el pàrquing de camions de bonÀrea. L'estil de coreografia es va adaptar a l'espai corresponent, començant a la Font de l'Estany amb contemporani i acabant al pàrquing de camions de bonÀrea amb dansa urbana.

Per a la directora i coreògrafa de dansa contemporània, Montse Esteve; la coreògrafa de dansa urbana Anna Roca, i les alumnes de l'escola, aquest esdeveniment ha estat molt motivador, després d'un curs on la pandèmia ha continuat afectant la regularitat de les classes. Aquests 5 vídeos serviran com a espectacle de fi de curs, un any més sense públic.

D'altra banda, amb els altres grups de l'escola (des de P3 fins a 6è de Primària) també es realitzaran uns vídeos coreogràfics i unes audicions com a cloenda i espectacle de fi de curs. Aquestes gravacions aniran a càrrec dels fotògrafs Dídac Garravé i Guillem Boleda.
Redacció - SEGRE / Foto: Marc Castellà