Èxit de la setena edició de la Fira de Nadal de Guissona

17/12/2018

Enguany la Fira de Nadal també va acollir un Mercat Gourmet

Guissona va donar el tret de sortida de les festes nadalenques amb la Fira de Nadal, i el Mercat de l'Antiquari, com a novetat , enguany també va acollir un Mercat Gourmet. La jornada va servir també per rebre el Tió dels desitjos, un clàssic molt esperat per tots els infants de la vila en aquestes dates.

L'esdeveniment va apropar al públic a una desena de parades d'antiguitats i una vintena de parades de pessebres, joguines i regals nadalencs durant tota la jornada. El Mercat Gourmet va mostrar els seus productes més exquisits i va oferir als visitats la possibilitat de participar en un “Showcooking”.

La regidoria de cultura, Gemma Franquesa, ha fet una valoració molt positiva de l'esdeveniment, i n'ha destacat la gran afluència de públic. La fira suposa alhora el tret de sortida de la campanya de Nadal al municipi. 

El conte del tió dels desitjos, el joc infantil del pessebre per l’eix comercial, els jocs gegants, i les Nadales a la plaça Major a càrrec del coral de Guissona i de joves de l’escola de música de Guissona, van completar les activitats d'aquesta jornada.

Ajuntament de Guissona