Èxit de públic en la primera edició de Moments Màgics Espais Únics de Cervera

10/03/2019

El cicle ha comptat amb propostes d’una ampla varietat de gèneres artístics en diversos espais de la ciutat

El concert que la cantant Beth Rodergas ha ofert a Cal Corominas ha estat una de les moltes propostes del cicle “Moments Màgics, Espais Únics”, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Cervera. La primera edició d’aquesta iniciativa impulsada des de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 ha estat tot un èxit, aconseguint aplegar a més de 1.2000 persones i complint els objectius que es proposava: generar nous públics i posar en valor artistes del territori.

Fins a vuit espais diferents han estat escenari durant tot el cap de setmana d’aquesta proposta en la qual han tingut cabuda una ampla varietat de gèneres artístics. Amb l’obertura d’aquests edificis al públic també s’ha aconseguit posar en valor el patrimoni de la ciutat.

Després de l’èxit d’aquest primer MMEU, des de l’organització ja treballen en una segona edició que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol amb el mateix format, però amb una petita diferència. Si en aquesta ocasió els espectacles han estat “sota teulada”, el segon MMEU serà “a cel obert”.

Francesc García