Guissona acull l’exposició ‘Presos polítics a l’Espanya contemporània’

18/12/2018

L’obra, formada per 24 fotografies en blanc i negre, pretén mostrar l’existència de persones empresonades per les seves ideologies.

Guissona ha estat el primer municipi de La Segarra en acollir l’exposició ‘Presos polítics a l’Espanya contemporània', una obra formada per 24 fotografies en blanc i negre i pixelades de diversos presos polítics,

que pretén mostrar al públic l’existència de persones empresonades en l’actualitat per les seves ideologies. L’obra de l’artista Santiago Sierra arriba a la Segarra després de ser censurada a la fira ARCO de Madrid i de ser exposada per primer cop a Lleida.

Des d’Òmnium cultural, destaquen la importància de documentar a través de les imatges la repressió que algunes persones estan rebent per part de l’estat Espanyol, i fer visible la seva situació.

L’exposició s’ha pogut veure durant aquesta setmana passada a la biblioteca de Guissona, i pròximament serà traslladada a Cervera, on es podrà visitar fins al 28 de desembre a l’església de Sant Joan degollat.

Marc Mora