Guissona prepara un novembre lúdic

25/10/2019

És la nova aposta del consistori pels amants dels jocs de taula

El pròxim mes de novembre, l'Ajuntament de Guissona organitza el 'Novembre Lúdic', una àmplia oferta de propostes al voltant del joc i dirigides per a totes les edats i gustos. Els jocs de taula hi tindran un protagonisme important juntament amb altres propostes més lliures, sempre amb l'assessorament de professionals que dinamitzaran les trobades. Des del 2 de novembre fins al 23, cada dissabte hi haurà una proposta que permetrà ampliar el ventall de jocs de la població i també preparar-se per la campanya de Nadal o les tardes d'hivern en família.

El dissabte 2 al matí hi haurà un espai de Jocs de Construcció i Enginy a càrrec de Ludus Mundi, i un espai de Joc d'Escacs, de la mà de l'Ateneu de Guissona.

El següent, el dia 9, el públic adult podrà assistir a un Taperjoc. L'empresa Lu2 ensenyarà una pila de jocs sense haver-se de desplaçar. A la tarda, s'oferirà un taller d'Estimulació Cognitiva destinat a majors de 65 anys. Mitjançant els jocs de taula i la interacció amb els altres, es treballaran habilitats de memòria, càlcul, llenguatge, percepció visual, raonament, psicomotricitat, entre altres.

Pels més petits, el dissabte 16 es faran diversos tallers d'Experimentació amb Taules de Llum, a càrrec de Ticumiku, on s'ensenyaran tècniques molt senzilles d'interacció i utilització dels diferents materials que complementaran l'aprenentatge.

El 'Novembre Lúdic' clourà el dissabte 23 de novembre amb una sessió familiar de jocs de taula a la tarda i una sessió golfa per a joves de més de 16 anys.

Totes aquestes propostes són gratuïtes amb inscripció prèvia a la web municipal.

InfoLleida