Jornades Musicals dels alumnes de l’Escola de Música de Guissona

08/06/2017

Gairebé els 150 alumnes de l’Escola participaran en les audicions i demostraran els aprenentatges fets al llarg del curs

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Guissona celebren, fins al dia 15 de juny, les Jornades Musicals: un conjunt d’audicions monogràfiques de diferents instruments amb les que, els prop de 150 alumnes, mostren els aprenentatges fets al llarg del curs. L’audició de guitarra va omplir de gom a gom la sala d’exposicions de la biblioteca i, en els pròxims dies serà el torn del violins, els violoncels, els pianos, els saxos, les flautes i els instruments de percussió. 

En la jornada dedicada a l’audició de Guitarra es van tocar fins a 20 peces que van recórrer des de la música tradicional anglesa, la música popular russa o francesa, i temes actuals com Compta amb mi  de Txarango o Rock and Roll dels Catarres. I es que l’ audició de final de curs és un dels dies més esperats pels alumnes de l’Escola de Música de Guissona. 

Aquest és el 15é any que es celebren les Jornades Musicals de Guissona i, a part de la Sala d’Exposicions de la Biblioteca, també es duen a terme a la Sala d’audicions de l’Escola de Música i al pati exterior de la Biblioteca. A més de les audicions, les Jornades Musicals també comptaran amb un parell de concerts.

Albert Morales