La 2a edició de Cervera Vila del Llibre arriba el 21 i 22 d’octubre

10/10/2017

Entre el programa d’actes d’aquesta edició destaquen la presència de 34 editorials, més de 60 activitats, 14 espais literaris i taules rodones amb prestigiosos escriptors com Xavier Bosch o Jordi Pàmias

Cervera es tornarà a convertir en el centre neuràlgic dels llibres i la literatura amb la celebració de la 2a edició de la Vila del Llibre, un certamen que va arribar per primera vegada a la capital de la Segarra fa tot just un any i que enguany es celebrarà els dies 21 i 22 d’octubre.  En la roda de premsa de presentació, el Paer en cap de Cervera i el regidor de cultura han remarcat l’èxit de la passada edició i les ganes de consolidar aquest certamen en el calendari cerverí. 

Cervera Vila del Llibre 2017 tindrà com a fil conductor les llibreries i la figura del llibreter, entès com una persona que en molts casos acaba fent de psicòleg. A més a més aquesta segona edició vindrà carregada de música que acompanyarà recitals i actes, com el que es viurà la nit del dissabte a l’església de Sant Domènech. 

Entre el programa d’actes d’aquesta edició destaquen la presència de 34 editorials independents, més de 60 activitats, 14 espais literaris i taules rodones amb prestigiosos escriptors com Xavier Bosch, Jordi Pàmias, Adelais de Pedrolo o Rosa Fabregat.

Albert Morales