La Casa Dalmases de Cervera acull l’exposició Art Singular

22/05/2018

Es tracta d’una mostra on s’hi exposen obres d’artistes de reconegut prestigi internacional i de gent amb diversitat funcional sense identificar-ne la seva autoria

La Casa Dalmases de Cervera acull des d’aquest mes de maig fins a l’octubre l’exposició «Art Singular», una mostra on hi conflueixen obres d’artistes de reconegut prestigi internacional amb creacions d’usuaris amb algun tipus de discapacitat de diverses entitats socials del territori, entre aquestes la Fundació Alba, La Fageda o la Fundació Ampans. L’objectiu d’aquest projecte, promogut per la fundació Josep Santacreu, és donar suport a la carrera artística d’aquestes persones i dignificar-ne les seves obres.

Més enllà d’exposar la seva obra, l’artista xilè Andrés Belmar és el responsable de l’escenografia d’aquest projecte que busca també dinamitzar i donar vida a aquesta casa senyorial de la capital de la Segarra. Una posada en escena que no fa distincions entre les pintures i escultures dels diversos artistes participants.

Desprès del seu pas per Cervera, l’exposició «Art Singular» s’obrirà a l’àmbit internacional i s’exposarà a grans capitals europees com Paries, Lausana o Viena.

Albert Morales