La Fira del Pa i el Cereal de Cervera posarà en valor la pagesia de la Segarra

10/05/2022

Com a novetat, s’oferiran showcookings per oferir als visitants una experiència completa

La Fira del Pa i el Cereal de Cervera tornarà en la seva màxima esplendor el cap de setmana del 21 i 22 de maig. El certamen reunirà 35 estands al pati de la Universitat, dels quals set seran forns de pa. La principal novetat d’aquest any serà una carpa a la plaça de la Universitat que englobarà diversos actes oficials, a més de tallers i degustacions culinàries. Així, la fira referma la seva aposta per difondre aquest producte agrari típic de la Segarra amb l’objectiu de celebrar una edició similar a la del 2019 i posar en valor l’edifici del Sindicat, que aquest 2022 compleix cent anys des que es va finalitzar.

La Fira es completarà amb l’organització d’un seguit d’activitats, que ja començaran el dilluns 16 de maig amb la visita al recuperat forn de pa La Fornera i a la formatgeria ecològica l’Aubagueta de Biosca i també, amb la 67a Fira de Sant Isidre.

Cal destacar en aquesta edició, la Fira del Pa i el Cereal de Cervera està agermanada amb la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, un enllaç que crea sinergies entre les comarques i que també tindrà el seu espai al certamen amb un maridatge de pa amb olis.

Noèlia Burgos Domínguez