La Junta de Govern Local de Cervera es reuneix de manera telemàtica

26/03/2020

La Paeria està enllestint un nou decret de mesures econòmiques per ajudar a les persones que puguin patir situacions de dificultat o vulnerabilitat per la necessària aturada de l’economia

La sessió de la Junta de Govern de la Paeria de Cervera del dimarts 24 de març es va desenvolupar de manera telemàtica, per primera vegada, com a mesura de prevenció a la propagació del coronavirus.

En la Junta es van tractar les actuacions que es porten a terme a Cervera per prevenir i fer front a la crisi sanitària i econòmica del coronavirus.
La Paeria de Cervera està enllestint un nou decret de mesures econòmiques per ajudar a les persones que puguin patir situacions de dificultat o vulnerabilitat per la necessària aturada de l’economia.

Els Serveis Municipals, en coordinació amb els Serveis Socials del Consell Comarcal, ofereixen un servei de repartiment de productes de primera necessitat als domicilis de persones grans que viuen soles i persones en situació de vulnerabilitat. També s’ofereix el servei als pobles agregats.
La Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra ja han hagut d’interposar 21 denúncies per no respectar el confinament decretat per l’estat d’alarma.

L’Equip de Govern de la Paeria vol agrair públicament la gran tasca que està portant a terme tot el personal sanitari i els cossos de seguretat a la ciutat de Cervera en aquests moments de dificultats.
Infolleida